13 babona péntek 13-ra!

Hiedelmek péntek 13.-a kapcsán! Mit tegyél ma és mit ne?

 

Böjtölj – a mai böjt segít elűzni a nap „rossz szellemét”.

Vess 2×13 keresztet – 13-at ahogy a katolikusok csinálják, 13-at pedig „fordítva”, ahogy a görög-keleti vallásban szokás. A kereszt megvéd minden ártástól.

Köpj a földre a keresztúton – amikor senki nem veszi észre, köpj a földre, ez odaköti a démonokat.

Utazás: Minden járműre szigorúan ballábbal lépj fel!

Megérkezés: Bármilyen üzletbe vagy irodába térsz be mindig ballábbal lépd át a küszöböt.

Fekete macska: Ma nem érvényes a fekete macska babona, ha fekete macskát látsz, az mindenképpen szerencsét hoz.

Mihály arkangyal: A 13-as szám terheinek leküzdéséhez kérd ma Mihály arkangyal segítségét.

Gyümölcsök: A gyümölcsök, mint legtáplálóbb ételek akkor lesznek igazán segítségedre a mai fogyókúrában és erőnléted elérésében, ha éppen 13 szemet vásárolsz belőlük. (Ha dinnyét kívánsz éppen, nehogy megvedd az egész kamiont – elég, ha 13 szeletre vágod!) Egyet ajánlj fel belőle az Égieknek, a maradék 12 darabot pedig fogyaszd el.

Halál a Tarotban: A Tarot kártyában a 13. lap a Halál kártyája, amely legkevésbé sem a vég, sokkal inkább az újrakezdés lapja. Ma a transzformáció idejét élheted.

Totó-lottó: Ma tedd próbára szerencsédet, mindenképpen páratlan számú sorsjeggyel, szelvénnyel játssz!

Csillaghullás: Földünkhöz jelenleg nagyon közel jár a Perseida meteorraj. Feküdj ki a szabad ég alá, éjjel, ha hullócsillagot látsz, kívánj valamit. Jól vigyázz, mit kívánsz, mert most kívánságod 13X erősebb lesz!

Védőkör: Gyújts 13 db mécsest otthonodban, rakd körbe vele a szobákat és még napnyugta előtt meditálj egy keveset! Ez nem csak Téged óv, az otthonodat is.

Talizmán: Készíts talizmánt 13 hajszáladból és 13 rózsasziromból, 13 lóherét adj hozzá, kösd fehér kendőbe. Fókuszálj vágyaidra, ez szerencsét hoz Neked a szerelemben, ha éjjelre párnád alá rejted. A talizmánod sohase dobd ki, legfeljebb égesd el!

x3IfEpgS2Fx9-nS_LutZNv3UX20

You may also like...