14 jel, hogy kísért az előző életed

1526515_714515731892143_2106445786_n

1.
Ismerősség
Ha különösen ismerősnek tűnik valaki, akit életedben először látsz, esetleg az az érzésed, hogy már ezer éve ismeritek egymást, felmerülhet a gyanú, hogy előző életedben is kapcsolatban voltatok.
2.
Hírtelen jött erő érzelmek
Hasonló a helyzet, ha valakivel kapcsolatban hirtelen ellenállhatatlan, erős érzelmek fognak el az első találkozás alkalmával. Sokszor olyan érzés ez, mint a szerelem első látásra, de korántsem biztos, hogy szimpátiát ébreszt a másik. Lehet, hogy épp hatalmas ellenszenvet vált ki.
3.
Tehetség
Sokszor a tehetség is előző életek munkájának nyoma lehet, főleg, ha már gyerekkorban felfedezhető, és anélkül képes valaki kiváló teljesítményekre, hogy agyongyakorolná magát.
4.
Kreatív ötletek
Van, akinek a kreativitása nem kötődik egy speciális művészeti ághoz, inkább szemléletmód, amivel a világhoz áll. A különleges, a többségétől eltérő látásmódnak is lehetnek előző életbeli gyökerei, ami arra vezet valakit, hogy a saját útját járja.
5.
Deja vu
A deja vu-t sokféle magyarázatai közül az egyik, hogy amikor úgy érzed, átélted már ugyanezt a helyzetet, valójában az előző életed egy epizódjának emléke csúszik rá a jelenre.
6.
Átlagosnál erősebb gzotikus vonzódás
Ha egzotikus kultúrák vagy életmód iránt érzel megmagyarázhatatlan vonzalmat, és annak az elemeit igyekszel a mindennapi életedbe is becsempészni, felmerülhet a gyanú, hogy előző életebeli üzenettel van dolgod. Különösen, ha intuitív ismereteid is vannak e kultúra tudásanyagából.
7.
Tájékozódás
Ha úgy érzed, jártál már az idegen városban, ahol előtte sosem, erős érzelmek lesznek rajtad úrrá, és könnyen, akár térkép nélkül is eligazodsz, nem kizárt, hogy tényleg megfordultál ott egy előző életed során.
8.
Különös álmok
Az álmokban is felbukkanhatnak előző életek emlékei, például, ha egy ismerősödet látod más szerepben, mint a hétköznapokban, és ha előzmények nélkül időben vagy térben távoli helyszínek, történetek, képek jelennek meg.
9.
Karmikus betegség
A veleszületett betegségek, sérülések sokszor előző életek nyomát vagy karmikus feladatot rejtenek.
10.
Fóbiák
A betegségekhez hasonlóan a különböző fóbiák, ok nélküli félelmek és iszonyok is gyakran előző életek hozadékai lehetnek.
11.
A műalkotások varázsa
Ha különösen mélyen érintenek az egy adott korszakból származó műalkotások, akkor előfordulhat, hogy mélyebb lelki kötelék fűz ahhoz a korszakhoz.
12.
Retroláz
Előző életed abban is megnyilvánulhat, ha valamelyik retro divatirányzat stílusa nem a divat miatt vonz, hanem a lelked legmélyét érinti meg, és ennek darabjait igyekszel beszerezni.
13.
Visszatérő minták
Ha időről időre ugyanolyan típusú konfliktusok jelennek meg az életedben, és úgy érzed, mindig ugyanabba a gödörbe lépsz, lehet, hogy karmikus feladattal állsz szemben.
14.
Az állatok nyelvén
Ha úgy érzed, jól érted valamelyik állat nyelvét, nem kizárt, hogy előző életbe nyúló kapcsolatról van szó. Ami NEM azt jelenti, hogy valamely állat bőrében éltél korábban!!

 

 

Forrás: Femina.hu

You may also like...