Agymosott gyerekek: a tiéd ne legyen az!

Gyakorlatilag már születésünktől kezdve mindannyian agymosáson megyünk keresztül különböző csatornák révén, melyek a materializmust, egót, alárendeltséget, ellenőrzöttséget és a megfelelés kényszerét támogatják. De mit tehetünk ellene?

 

1. Ismerd fel, hogy mindaddig, amíg a pénz létezik, mi mind gazdasági rabszolgák leszünk. Az egész 12-14 éves korban dől el. Sajnálatos, hogy nem tanítjuk meg a gyerekeinknek, hogy a felhalmozott vagyon csak egy káprázatos idea,ami a háttérben elősegíti a státuszt, a biztonságot és a boldogságot, melyek elérése pénz nélkül nem lehetséges, holott pont ez a bevésődött illúzió az, ami globális társadalomként szétválaszt minket, miközben az „Oszd meg és Uralkodj” barbár elvet támogatja, egy demokráciának álcázottkapitalista társadalomba.

Hol az a pont, amikor ebből elég…”elég”?

2. Tegyél fel kérdéseket…sokat!

A gyermekeket arra kell ösztönözni, hogy kérdéseket tegyenek fel, amilyen gyakran csak lehetséges, ahelyett, hogy „visszaöklendeznék” azt az államilag támogatott propagandát, amit az iskolákban tanítanak. Jó példa erre a vállalati kapzsiság, ami miatt létrehozunk egy fenntarthatatlan társadalmat.

A “fosszilis tüzelő-üzem anyagok” használatával kapcsolatban nevetséges azt feltételezni, hogy a világ összes olaja lebomlott dinoszauruszokból származik, de még ostobább feltevés az, hogy nekünk az üzemanyaghoz olajra van szükségünk, amikor elérhetőek olyan víz-technológiák, mint a vízmeghajtású autó, amit Stanley Meyer talált fel, de rendelkezésünkre áll Tesla szabad energiarendszere is.

Az olyan „újítókat”, mint például Meyer, fenyegetéssel és kivégzéssel „jutalmazzák” meg azok, akik félnek az energiaveszteségtől. A legegyszerűbb válasz az, hogy meg kell mutatni, nyílt forráskóddal kell ellátni minden találmányt, beleértve az eltitkolt technológiákat.

A gyerekeink soha nem tanulták meg ezeket az igazságokat az iskolában,  az újításokat, találmányokat nem lehet alkalmazni, és a szükségletek rovására megy.

A gyermekeinket arra kell biztatni, hogy a jövő nagy feltalálói legyenek, akik az emberiség érdeket szolgálják, és ne olyan vezérigazgatók vagy vállalati vezetők legyenek, akik kifosztják a bolygónkat, az alattuk sínylődő 99 százalék rovására.

3. Gondolkozz a skatulyán kívül!

A mi oktatási rendszerünk nem ösztönzi a kreatív gondolkodást, és nagyrészt amit a gyerekeink megtanulnak az a bal agy-féltekés gondolkodás, amely matematikai és a logikai alapú, nem úgy mint a bal-agyfélteke, ami művészi és kreatív.

Ezzel a gyerekeket arra képezik ki, hogy egy próbafülkébe, vagy gyorsétterembe dolgozzanak, mivel soha nem tanulták meg a kreativitás eszközeit, vagy hogy hogyan kövessék életcéljukat, s belekényszerítik őket egy gazdasági engedelmességen alapú egyesített világba, míg el nem érik a 65 éves kort.

 

4. Hagyd abba a Tévézést

A TV-nézés vitathatatlanul az első számú agymosási eszköze a multi-cégeknek és ipari elitnek, mivel a televízió megszabja mit kell felvenned, hogyan gondolkodj, miközben elnyomja azt a képességed, hogy kritikusan gondolkodj önmagadról.

A hírműsorokat úgy tervezik, hogy örökös félelemben tartsanak, mert, ha félelemben élünk, akkor eltávolodunk valódi spirituális lényegünktől. A félelem használata még inkább kezelhetőbbé, ellenőrizhetőbbé tesz minket olyan népességként, melyben végül a vélt biztonságért cserébe feladjuk a polgárjogainkat.

A reklámok éppen olyan rosszak, mint a „műsorok”! A legtöbb tévéreklám olyan extrovertált embereket mutat, akik egy bizonyos módon öltözködnek olyan speciálisan ruházatba, melyek tudatküszöb alatti módszerekkel hatnak az érzékeinkre.

5. Próbálj eltüntetni mindennapjaidból a sok fluorid-ot.

A fluorid nemcsak egy engedelmes populációhoz segít hozzá, hanem elmeszesíti a tobozmirigyet is, amit harmadik szemként ismerünk. A tobozmirigy egy kapu, egy átjáró más dimenziókba, és ha elmeszesedik, azokat a kiemelkedő képességeinket korlátozza, melyek a kreatív gondolkodást és önkifejezést szolgálják, valamint elveszítjük a kapcsolatot a Teremtővel és a magasabb énünkkel is. Minél jobban eltávolodsz a spiritualitástól, annál könnyebb téged ellenőrizni.

6. Kutasd a védőoltások hátrányait

Kérlek, tartsd szem előtt, hogy a higany semmilyen mennyiségben nem hasznos az ember számára, legfőképp a gyermekeknek nem!

7. Ne edd meg a genetikailag módosított élelmiszereket (vagy feldolgozott élelmiszereket)

Nem voltak hosszantartó tanulmányok a GMO testünkre gyakorolt hatásairól,így mi mind szó szerint tengeri malacok vagyunk, akiken épp kísérleteznek. Az egyik megfontolandó dolog az, hogy a mérget beépítik speciális élelmiszerekbe, mint például a GMO kukoricába. Mikor egy bogár GMO kukoricát eszik, ez belülről tör kifelé,(felrobban) mert a BT Toxin nincs a kukorica héjában. El tudod képzelni, hogy ez a kukorica mit tesz veled és a gyermekeiddel?

Próbálj bió-élelmiszereket vásárolni, vagy termelni saját magad organikus, örökölt magokból. Mikor vásárolsz az élelmiszerboltokban, kerüld azokat az árukat, melyek a folyosó, (bolt, áruház) közepén vannak, mert azok általában feldolgozott élelmiszerek.

8. Tanítsd meg a gyermekeidet arra, hogy hogyan kell meditálni!

A meditációban benne rejlik annak a lehetősége, hogy szó szerint átalakítsa a világot. 1978-ban a “Maharishi Effect-ként” is ismert, 7000 emberből álló csoport 3 héten keresztül meditált annak reményében, hogy pozitívan befolyásolja a környező várost.

Képesek voltak arra, hogy szó szerint átalakítsák a város kollektív energiáját, melynek hatása csökkent a bűnügyi arány, az erőszak, és 16%-al csökkent a balesetek száma is a meditáció alatt. Sőt az öngyilkossági ráta, és személy-gépkocsibalesetek száma is csökkent. Továbbá 72%-al csökkent a terroristatevékenység is, amíg a csoport meditál.

 

Amikor meditálunk, akkor mindig belül keressük a válaszokat, ahelyett, hogy más emberek véleményére hagyatkoznánk, akár vallási, politikai, vagy oktatási téren. Az igazság mindig belül van! Minden, amit valaha tanultál, az olyan valami, amit valaki más mondott, vagy tapasztalt. Nézz befelé, és megtalálod azokat a válaszokat, melyeket keresel!

El tudod képzelni a világot pénz nélkül?

Ha nem tudsz elképzelni egy olyan világot, ahol nincs pénz, akkor neked különösen nehéz lesz megértened a jövőt, főleg, ha sokat nézed a televíziót.

A jövőben, ha egy gyermeket megkérdeznek: “Mi akarsz lenni, ha felnősz?” ők azt fogják válaszolni „Önmagam” és lesz egy konkrét elképzelése arról, hogy aki „Én Vagyok” az szembe fog helyezkedni azokkal a gyerekekkel, akiket úgy neveltek fel, hogy imádják a mindenható pénzt, és vakon kövessék az előttük álló vallási és oktatási intézményeken keresztül terelt nyájat.

Már több, mint 2000 éve mossák az agyunkat. Itt az ideje, hogy levessük a láncokat.”

(forrás:  vilagok.hu)

You may also like...