FELEMELKEDETT MESTEREK – KIK ŐK ÉS MIT ÜZENNEK NEKED?

Születésed napja alapján most megtudhatod, mely Felemelkedett Mesterrel állsz szoros kapcsolatban és hogy mit üzen Számodra!

A Felemelkedett Mesterek olyan lények, akik fizikai testet öltésük után felemelkedtek.

Ennek magyarázatát nézzük először a testben lévő emberek nézőpontjából.  Mint az már máshol elhangzott, az anyagi világegyetem egy nagyon magas szintű visszacsatoló szerkezet, amely az önészlelés fejlődésére szolgál.
Az iskola szót sokan nem kedvelik, bár az iskola koncepciójának egy oldala jól alkalmazható erre a dologra. A legtöbb iskola bizonyos záróvizsgával végződik, és ha azon átjutunk, akkor az életben szabadon továbbléphetünk.  Mi történik azonban akkor, ha egyre emeljük a tudatszintünket és az önészlelésünkön folytonosan továbblépünk?
Nos, egy ponton eljutunk a „záróvizsgához”, vagyis egy olyan folyamatot kezdünk el, amely az anyagi világegyetembeli „érettségi vizsgánk”-hoz vezet.  Ez egy szerteágazó, komplex folyamat, amely magába foglalja annak szükségességét, hogy véget vessünk annak, hogy az elkülönült énünkkel azonosítjuk magunkat, helyette azt az új önészlelést fogadjunk magunkba, amelynek alapján egyek vagyunk a spirituális valósággal és egyek minden élettel is ebben a világban, de magába foglalja annak szükségességét is, hogy lemondjunk az ehhez a világhoz kötődő minden vágyunkról és kötődésünkről.
Ezt a folyamatot gyakran spirituális útnak nevezik, amelynek a felemelkedéshez vezető utolsó szakaszát felemelkedési spirálnak hívják.
A felemelkedésünk után véglegesen megszabadulunk a Földtől és az anyagi világegyetemtől.  Mivel a felemelkedés folyamatának egyetlen útja az, ha képessé válunk uralkodni a tudatunkon, ezért ennek elérésével kiérdemeljük a „Felemelkedett Mester” elnevezést.
A Földbolygó igen hosszú történelme során, amely sokkal hosszabb, mint amelyről a hivatalos történelem említést tesz, sok életáramlat emelkedett fel.  Az újonnan felemelkedett mestereknek lehetőségük van eldönteni, hogy továbbhaladnak-e a spirituális valóság majdnem végtelen lépcsősorán, vagy a Földdel maradnak segítve a további életáramlatok felemelkedését.
Sok felemelkedett mester fogadja meg, hogy a Földdel marad annak érdekében, hogy segítse azokat, akik még nem emelkedtek fel.  Ezért technikailag ők azok, akiket Felemelkedett Mestereknek hívunk, mivel megtapasztalták, hogy milyen fizikai testben lenni a Földön, vagy más bolygói rendszerben, majd pedig felemelkedtek ebből a sűrű valóságból.  Mivel megtapasztalták már azt, amin mi keresztülmegyünk, ezért kivételes lehetőséggel rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy bennünket segítsenek túljutni ugyanazokon a beavatásokon, amelyeken ők is keresztülmentek.
 
10246572_993950770633139_462878217164681059_n
 
Bizonyos lények nem öltenek testet
Ahogy arról máshol már szó volt, a világegyetem hierarchikus rendszerként lett megteremtve. Azt a valóságot, vagy szférát, amelyben élünk a közvetlenül felettünk lévő szféra lényei teremtették. Az ő szférájukat pedig a magasabb valóságban lévő lények hozták létre, és így tovább, amely sor egy hierarchikus rendszert alkot elvezetve egészen a Teremtőig.
A lényeges pont az, hogy azok a lények, akik képesek új, fel nem emelkedett szférákat teremteni az erejűket azáltal nyerték el, hogy eggyé váltak az őket megteremtő lényekkel és a felettük lévő teljes hierarchikus rendszerrel.  Más szavakkal, az alapvető különbség az anyagi világegyetem és a spirituális világegyetem között az, hogy az anyagi világegyetemben hajlamosak vagyunk magunkat elkülönült lényeknek látni, akik egy elkülönült világban élnek.  Ahhoz, hogy a spirituális világba felemelkedhessünk, túl kell jutnunk ezen az illúzión, és valóban eggyé kell válnunk minden élettel.
Amikor egy magasabb valóság lényei új, fel nem emelkedett valóságot teremtenek, azt a saját lényükből hozzák létre.  Más szavakkal, ők az új szférát nem látják önmaguktól elkülönültnek.  Az új szféra azonban a spirituális valóságnál alacsonyabb és sűrűbb rezgésekből keletkezik.  A célnak megfelelően az új szféra megteremtői önmaguk kiterjesztéseit küldik le az új szférába az adott szféra energiájának megfelelő testben való megtestesülésbe.
Ennek kettős célja van.  Az egyik az, hogy odáig emeljék az új szféra rezgését, hogy az felemelkedjen, és része legyen a spirituális valóságnak.  Ennek a folyamatnak a valódi célja azonban az, hogy a spirituális szféra lényei önmaguk egyéni kiterjesztéseit megalkotva és az önészlelésükben gyarapodva hozzájáruljanak a szférájuk felemelkedéséhez.
Így, bizonyos értelemben azok a lények, akik a mi szféránkat megteremtették saját teljességükben nem öltenek testet.  Más értelemben azonban testet öltenek azokon az egyéni kiterjesztéseken keresztül, akiket oda leküldenek.  Ezek az egyéni kiterjesztések nem valamilyen misztikus, vagy tökéletes lények, akik alapvetően különböznének tőlünk.  Ők mi vagyunk!
Annak ellenére, hogy bennünket arra neveltek, hogy magunkra korlátok között lévő emberként, vagy bűnösként tekintsünk, mi azonban azoknak a lényeknek a kiterjesztései vagyunk, akik a szféránkat megteremtették.  Valójában a spirituális út és a felemelkedés célja az, hogy igazán el tudjuk fogadni az önazonosságunkat a felettünk lévő teljes spirituális hierarchia egyéniesült megtestesüléseként.
A megragadandó lényeg az, hogy bár sok olyan lény van a Felemelkedett Mesterek között, akik nem öltöttek testet a maguk teljességében, rajtunk keresztül azonban megtestesültek önmaguk kiterjesztéseként.
A felemelkedett lények tehát egyszerűen nem férnek bele az égben lévő távoli és gyakran haragos hagyományos Istenképbe.  Ők ugyanis nem törekednek arra, hogy bíráljanak, vagy elítéljenek bennünket, hanem azon igyekeznek csak, hogy bennünket felemeljenek.
Annak ellenére ugyanis, hogy mi elfelejtettük, hogy a felemelkedett lények kiterjesztései vagyunk, ők azonban nem felejtették el azt, és természetesen tudják, hogy a saját lényük részét akarják felemelni.
A felemelkedéssel nem vész el az egyéniségünk.  Éppen ellenkezőleg, mivel a felemelkedés során egybeolvadunk a spirituális egyéniségünkkel, és túllépünk az emberi „egyéniség” korlátain, az elkülönült énen. Ez pedig nem veszteség, hanem nyereség!
 

Születésed napja alapján keresd ki a személyes hozzád tartozó Felemelkedett Mestert. Mostantól ha szólítod az intuíciódon keresztül választ ad kérdéseidre!

november 14- december 13

Tanító

Rákóczi mester

Ez a kártya a tanulásról és a tanításról szól. Tapasztalataidból, kapcsolataidból sokat tanultál, és itt az ideje, hogy ezt a tudást átadd másoknak. Pillanatnyi helyzeted lehetőséget nyújt a szellemi fejlődésre és arra, hogy megtanulj valami fontosat. Mihelyt megérted és elfogadod ezeket a “leckéket”, a régi minták eltűnnek az életedből, csodálatos, új élményeknek adva át helyüket.

 

december 14- január 13

Jóga

Bábádzsí

Bábádzsí és a többi felemelkedett mester arra ösztökél, hogy rendszeresen jógázz vagy pedig foglakozz bármi egyb spirituális fejlődést támogató módszerrel. A jóga jótékony hatása részben válasz a kérdésedre is. Gyakorlása által fejlődik a tisztánlátás, emelkedik az energiaszinted, javul a hajlékonyságod, az izomtónusod és pszichikus tudatosságod. Egy jógatanfolyamon nagyszerű emberekkel ismerkedhetsz meg, és szórakozásnak sem utolsó. Éppen e rengeteg szellemi és fizikai előnye miatt szeretik a jógát oly sokan a lelki gyakorlatokat űzők körében. Ne késlekedj, még ma menj el jógázni vagy keresd meg a számodra leginspirálóbb spirituális közösséget!

 

január 14- február 13

Apa, férj, fivér, fiúgyermek

Ozirisz

A helyzet, amelyre rákérdeztél, egy számodra fontos férfival függ össze. Az új férfikapcsolataidat befolyásolják még régi kapcsolataid az apáddal, a volt férjeddel vagy kedveseddel, esetleg a fiútestvéreddel, a fiaddal vagy más férfiakkal. Ez az idő tökéletes arra, hogy begyógyítsd és elengedd a férfiakkal kapcsolatos régi sérelmeidet. Isten és a felemelkedett mesterek támogatni fognak abban, ha az olyan múltból táplálkozó mérgező érzelmek elengedésére összepontosítasz, mint a harag, a szégyen vagy a bűntudat. Ez a tisztulási folyamat lehetővé teszi, hogy egészséges kapcsolatot ápolj a férfiakkal (és saját férfienergiáiddal).

 

 

február 14- március 13

Művészi önkifejezés

Velencei Szent Pál

Ez a lap azt jelzi, hogy művészi tehetségedet valamilyen kreatív módon kifejezésre kell juttatnod, mert vannak rejtett, szunnyadó képességeid. Ez a pangó energia okozhatja, ha fáradtnak, nyugtalannak érzed magad, vagy szorongsz, és ha nem engeded, hogy megnyilvánuljon, függőségek rabja lehetsz. Még ha művészi képességeidet művészi képességeidet csiszolatlannak is érzed, feltétlenül utat kell nyitnod nekik. Még ma szánj időt arra, hogy rajzolj, fess, énekelj, zenélj, írj, fotózz, készíts ékszert, varrj, táncolj vagy más módon fejezd ki kreativitásodat. Ez segíthet megtalálni életcélodat és igazi hivatásodat is.

 

március 14- április 13

Igen

Ganésa

Minden kapu kitárult előtted, és semmi sem áll az utadba. Minden korábbi akadály elhárult. Bizakodj, és a kérdéses helyzetben a lehető legjobb végeredmény fog születni.

 

április 14- május 13

Vedd kezedbe az irányítást!

Mózes

Megvan a hatalmad, hogy javíts a kérdéses helyzeten, vagy más útra tereld. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást. Először is tisztázd, mit akarsz, és hogy számodra mi elfogadható és mi nem. Ha céljaiddal és a szándékaiddal tisztában vagy, az univerzum támogatni fog, és a felemelkedett mesterek is segíteni fognak a vezető szerepben.

 

május 14- június 13

Most cselekedj!

Szerafisz Bey

Itt a cselekvés ideje, akár arról van szó, hogy kilépj egy káros helyzetből, akár arról, hogy a vágyaid felé vedd az utat. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy kedvező az idő a továbblépéshez. A körülmények megértek és tökéletesek, és az univerzum is készen áll a támogatásodra.

 

június 14- július 13

Figyelj!

Mandzsusri

Csendesedj el és figyelj: így hallhatod legjobban az isteni útmutatást. Kapcsolj ki minden hangforrást, például a telefont és a televíziót, és relaxálj egy csendes helyen. Ne erőltess semmit, csak figyeld a gondolataidat, a légzésedet és a szívverésedet. Utána tegyél fel kérdéseket szellemi vezetőidnek és angyaloknak. Figyeld, ahogy a szíveden, a testeden és az elméden keresztül megérkezik hozzád szeretetteljes üzenetük. Figyelj a saját, belülről jövő igazságaidra. Bízz intuíciódban, és aszerint cselekedj.

 

július 14- augusztus 13

Keresd az áldást jelen helyzetedben!

Krisna

Minden élethelyzet a fejlődés és tanulás egy lehetősége. Amikor egy helyzetet szidunk, gátoljuk az energiaáramlást, és a dolgok csak egyre rosszabbra fordulnak. Ha viszont felismerjük, hogy milyen áldást hordoz, támogató és gyógyító energia áramlik felénk. Azért húztad ezt a kártyalapot, mert még nem ismerted fel jelenlegi helyzeted áldásait. Lehetséges például, hogy tanultál valamit, vagy szert tettél valamilyen képességre. Keresd meg, mi az, így felgyorsítod a gyógyulást és terveid valóra válását, hiszen már csak a felismerésedre vár.

 

augusztus 14- szeptember 13

vonzás spirituális törvénye

Melkizédek

A szóban forgó helyzet a vonzás törvénye révén került be az életedbe. Azért vonzottál be bizonyos embereket vagy helyzeteket, mert a gondolataidat, az érzelmeidet, a hiedelmeidet tükrözik. Más emberek és helyzete, amelyeket régebben szerettél, most ugyanezért távoznak az életedből, mert a szellemi utadon járva változik az energiád is. A régi mondás: „a hasonló hasonlót vonz”, azt jelenti, hogy azért vonzol be mindent és mindenkit az életedbe, mert hasonlít a saját gondolkodási mintáidhoz. Ha másmilyen helyzetet vagy embereket akarsz vonzani, a jelenleginél pozitívabb, szeretetteljesebb és örömtelibb gondolatokkal kell körülvenned magadat. A felemelkedett mesterek és angyalok segíthetnek neked a változtatásban.

 

szeptember 14- október 13

Megtisztulás

Fehér Tára

Ez a kártyalap arra utal, hogy ebben az élethelyzetben valamit meg kell tisztítani. Lehet, hogy a motivációidat és a szándékaidat kell megtisztítanod a félelemtől és a versengéstől, hogy egyetlen mozgatórugód a szolgálat legyen. Lehet, hogy tested méregtelenítéséről és étrended megváltoztatásáról van szó. Vagy egyszerűen csak módosíts egy kicsit az életviteleden, hogy a tetteid összhangban legyenek az elveiddel. Fehér Tára mindvégig támogatni fog, hogy a tisztulás harmonikusan menjen végbe, a saját magad és mások javát szolgálva.

 

október 13- november 13

Bizalom

Visnu

Bízz a szóban forgó helyzetben, mert stabil alapja megbízható kiindulási pontot nyújt. Lásd tisztán a motivációidat, hogy csak a szolgálat és a szeretet vezéreljen, így az energiaszinted egyre emelkedik, és egyre szebb tapasztalatokra teszel szert.

A személyes Felemelkedett Mesterünk írást Selina Nut közvetítésének köszönjük

 

 

 

1-10521329_373370542813394_8426261939243730_n

 

 

 

You may also like...