A Fény és az Árnyék

A Fény és az Árnyék részese az életünknek.
Te döntöd el, hogy hol szeretnél élni!
Ha azt látod, hogy körülötted minden összeomlik az, amit a valóságnak hívtál összedől, akkor egyértelműen nem vagy jó helyen, nem vagy az utadon.
Értsd meg, nincs több idő! Nincs több türelmi idő, a döntéseidet most kell meghoznod!
Maradsz az árnyékban, vagy kilépsz végre a fényre?
Arra a helyre, amit megérdemelsz! Ne félj tőle!
Ahhoz, hogy kiléphess az árnyékból a fénybe, először SZEMBE KELL NÉZZ árnyékos Éneddel.. El kell fogadd: EZ IS ÉN VAGYOK!

Csak azután tudsz változtatni rajta!

Ha nehéznek is érzed a változást, csak az első lépés lesz nehéz. Ha az utadra lépsz, megkapod fentről a támogatást, amire régóta vársz.
Neked kell megtenni az első lépést, senki más nem fogja megtenni helyetted. Hagyd hátra a régi életedet, a félelmeidet, és lépj be a fénybe. Hagyd el azokat az embereket, akik régóta csak az energiát veszik el tőled, akikkel régóta tudod, hogy az utatok elágazódik egyszer. Itt az idő! Hagyd hátra a rossz szokásaidat, a félelmeket a változástól. Hagyj el minden olyan dolgot, ami hátráltat!
Gondolj azokra az emberekre, szokásokra, amik rossz érzéssel töltenek el. Ne gondolkodj sokat, rögtön be fognak ugrani! Ki, vagy kik azok, aki mellett nem lehetsz önmagad? Aki mellett rossznak érzed magad? Aki a kritikáival leveszi az energiádat?
Gondolj azokra, akik szeretetet, törődést, támogatást nyújtanak számodra! Akivel úgy érzed, felemelkedhetsz! Ő, ők a te utad. Az összes többi csak üresjárat.

 

10710575_762089520505264_8206836799759057839_n

You may also like...