Főnix napló – TEREMTS BOLDOGSÁGOT!

A Főnix Naplót 21 napig kell írni, mert a kiscsibe is ez alatt az idő alatt kell ki a tojásból. Ennyi idő amíg a tudatalattiban kicserélődnek a programok, pl. ennyi i…dő alatt lehet leszokni a dohányzásról, drogról stb. 
Fontos érzelmi töltetet bevinni az írásba, mert az Univerzum a rezgésetekre válaszol!
Minél magasabb rezgésszinten írjátok annál hamarabb tudjátok bevonzani a tiszta szándékotokat. Tiszta szándék: a lelked inspirációja, belső hangod üzenete. Persze a teremtés azonnal megtörténik a kvantumlétben, viszont a manifesztálódás ideje miatt írjuk végig. A naplóra írd fel a neved, a lakcímedet.
Nagyon fontos: tartsd be a spirituális törvényeket, csak magadról és a világodról írj, , mások életébe ne avatkozzál mások helyett ne teremts nevek és kötések nélkül!
A naplót múlt ill. jelen időben kell írnod. Pl. boldog kiegyensúlyozott Nő vagyok, aki…..
Én négy témát öleltem körül:
1., kapcsolatok: ehhez tartozik, család, pár, baráti st. PL.: bevonzottam, a testi -lelki-szellemi párom, akivel boldog, szeretet-szerelemben élek
2., pénz, munka: pénzmágnes vagyok, bevonzottam a számomra lehető legjobb munkát ami kiteljesít és örömforrás…. Stb.
3., egészség: minden sejtem szervem mirigyem teljesen egészséges…..stb.
4., otthon: boldog , meleg otthont teremtettünk a párommal, imádunk itt élni, …stb.
Tehát azt írod le, ami boldoggá, tesz. Persze lehet írni utazásról, tanulásról sok mindenről. Mindennap ugyan azt kell írni, vagy hasonlót. Éjfélig végezni kell vele. Utána én mikor a fizikai síkon jöttek az eredmények elégettem, felküldtem a Szellememnek, és elengedtem. Ne mondjátok meg a szellemnek, hogy mit tegyen, csak írjátok le a lehető legoptimálisabb helyzetet, amit csak el tudtok képzelni.
Fontos, ha egy napot kihagytok újra kell kezdeni!

 

Forrás: facebook

You may also like...