VARÁZSLAT A CSÁBÍTÁSÉRT – KLEOPÁTRA FÜRDŐJE

A régi egyiptomiak mindig is nagy hangsújt fektettek a fürdőzésre tisztálkodásra.

Itt most Kleopátra ‘a csábítás királynője’ segítségével belecsempészhetünk egy kis varázslatot a mindennapjainkba:

Hozzávalók:

Tej

Méz

Levendula Illóolaj

1 rózsaszin vagy piros gyertya/mécses is jó ( ha romantikusabb estére vágysz inkább a rózsaszint, ha vadabb tüzesebb élményekre akkor a pirosat)

Néhány rózsaszirom

sasha_rainbow_jamie_winstone_08_sml

A  tej és a méz mennyisége rajtad múlik, használhatsz egy csészényit, de akár több litert is. Véleményem szerint a kád méretétől függően érdemes kiválasztani a mennyiséget.

Viszont ügyelj arra, hogy egy fürdőbe ne tegyél 6-9 cseppnél több levendula illóolajat. (6ot kissebb, 9et nagyobb kád esetén)

A tűzhelyen finoman melegítsd fel a tejet, de ne hagyd felfőni. Ahogy elkezd melegedni, folyamatos keverés mellett add hozzá a mézet. Amint a méz feloldódik, vedd le az edényt a tűzről.

Fogj egy tálat és rakd rá a gyertyát és a rózsaszirmokat, vidd be a fürdőbe majd gyújtsd meg a gyertyát és suttogd: Ez az én áldozatom Kleopátra királynőnek, az ő szépsége és vonzereje járjon át engem.

Töltsd meg a kádat meleg (vagy forró, ahogy jól esik) vízzel, és add hozza a tej-méz keveréket, amitől majd fehér foltok fognak keletkezni a víz felszínén. Végül cseppentsd bele az illóolajat, közvetlenül azelőtt, hogy belemerülnél a fürdőbe.

Ezt természetesen akkor is alkalmazhatod ha közösen fürdenétek meg a pároddal, de az előkészületeket mindenképpen egyedül végezd el.

Sok sikert hozzá! 🙂

1-10521329_373370542813394_8426261939243730_n

You may also like...