Még mindig szingli vagy?

… nem csak szingliknek…

Nem találod a párod, a boldog párkapcsolatot, párkapcsolati gondokkal küzdesz?
Keresed a megoldást?

Sok nő (és férfi) életében előfordul, hogy nem lelik a megfelelő párt, társat, kiválasztottjaik külső és/vagy belső tulajdonságaikban, viselkedésükben hasonlítanak egymásra.
– erőszakosan agresszíven bánik velem, tiszteletlen, megcsal, lusta, figyelmetlen és még sorolhatnánk ugye?

alone-cute-girl-waiting-someone-on-window-sadness

Aztán ott van az a “tipikus” eset is amikor mindig olyan párt szemelünk ki , aki nem érdeklődik irántunk , nem mer kezdeményezni stb. A végeredmény ugyanaz: Sokan olyan “vonat” után futnak, vágyakoznak amely nem akar megállni és felvenni Őket.. És ahelyett, hogy észrevennék: a repülőtéren várják a hajót, önámításba menekülnek, és különfélre módszerekkel próbálják “kierőszakolni” áldozatukból az érdeklődést, szerelmet…

Rettentő veszélyes út ez, hiszen saját maguk boldogságát akadályozzák ezek az emberek akik ha hosszú időn keresztül sem hajlandóak felismerni önnön tévedésüket, előbb utóbb megkeseredett, boldogtalan magányos emberekké válnak…

Hasonló esetek SAJNOS meglévő párkapcsolatokban, házasságokban is előfordulnak. Ugyanaz a film csak más szereplők…

Itt a felek elfelejtenek ODAFIGYELNI egymásra, annyira belefeledkeznek a “házasság gépezetének” fenntartásában (és itt most nem az anyagi dolgokra célzok) , hogy teljesen elfelejtik milyen Nőnek vagy Férfinak lenni…
Erőszakosan próbálják akaratukat ráerőszakolni a másik félre, hiszen úgy gondolják : én csak jót akarok és jobban tudom….

Ekkor kezdődnek a “vérre menő” viták, miközben mindkét fél a saját igazát fújja és meg sem hallgatják egymást, vagy pedig amikor az egyik fél fejet hajt “csak essünk már túl rajta” ami a kapcsolat kihüléséhez, az egymás mellett éléshez vezet.

lonely-woman

És ha mindez nem elég, miközben annyira el voltunk foglalva “saját igazunkkal” mire bekövetkezik a másik felet hibáztatjuk még ezért is, és siratjuk saját boldogságunkat, keressük a választ: hol van az a Nő/Férfi akibe beleszerettem??

Nos Hölgyeim és Uraim aki még nem hallotta volna: nem megszerezni az igazi művészet hanem megtartani.. És ez nem csak a társra igaz hanem az érzelmekre és a boldogságra is.

Aki pedig hallotta de mégsem tud változni, változtatni párkapcsolati problémáin, a válasz egyszerű:
…A megoldás kulcsát azonban a saját önismeretünk rejti…

Az Igazi Szerelem egyik létfontosságú pillére, hogy teret adunk egymásnak.
Ha tiszteletben tartjuk egymás függetlenségét szabadságát, egy harmonikus párkapcsolatról beszélhetünk ahol nem birtokolni, aranykalitkába zárni akarjuk társunkat mintegy “ékszerként” dicsekedni a külvilág felé, hanem együtt szárnyalni, utazni az élet hullámain.

Fontos, nagyon fontos, hogy teret adjunk egymásnak. Szükséges, segíteni a másik szakmai, lelki fejlődését. Időnként pedig szabadjára kell engedni. A célok és a függetlenség hiánya a kapcsolat halálához vezet minden esetben.
A kapcsolat lehet úgy is halott ha a felek megszokásból vagy más okok miatt együtt maradnak , nem csak a szakítás jelenti egy kapcsolat halálát..

Egyetlen dolog állandó ezen a világon: a változás. Ez a tény elsőre ijesztően hangzik, de ha képes vagy bepillantani a káosz mögé, ott megtalálhatod az egészet irányító végtelen nyugalmat és csendet.

Emlékezz, hogy Szerelmed NEM a tulajdonod, hanem a Teremtö küldte hozzád..

/Selina Nut/

 

Forrás:  selinanut.hu

missing-you

 

 

You may also like...