Mindenki lehet látnok, avagy megérzések a 12 csillagjegy szerint

cikk kép

 

 

 Az érzelmek többet látnak, mint a szemek. Talán már gyakran támadt rossz érzésed. Te azonban nem vetted figyelembe, amit később megbántál. Közülünk sokaknak vannak mágikus sejtései. Mindegy, hogy a jegyednek vannak-e látnoki adottságai.

1-10521329_373370542813394_8426261939243730_n

Ha a Kos jegyében születtél:
Megérzéseidet egy megrendíthetetlen ego által irányítod, ami impulzívan, spontán működik. Nincs időd arra, hogy befelé, önmagadba figyelj, hanem egészen kifelé orientálódsz. A tettek embere vagy, aki sohasem ügyel sejtésekre, előjelekre. Nem vagy egy kifejezetten jóstehetség.

 

Ha a Bika jegyében születtél:

Túl egyoldalúan, konokul orientálódsz ismert, megszokott világodhoz, mintsem intuícióidtól hagynád magad irritálni. Ha megérzéseid lennének, azt kérdeznéd magadtól: „És? Most mit tegyek vele?”

 

Ha az Ikrek jegyében születtél:

Tisztán a logika, az ész embere vagy, analitikus, kritikus. Ha a megérzésed valami mást mond, akkor nyilván téved. Ha megsejted, mit hoz a jövő, akkor ezt kombinációs készségedre vezeted vissza. Villámsebesen felismered az összefüggéseket.

 

Ha a Rák jegyében születtél:

Te vagy a látnok, aki engedi magát tudatalattijától kormányozni. Megérzéseid alapján cselekszel, és mindig helyesen döntesz, hacsak nem hagyod magad mások úgynevezett józan eszétől utadról eltántorítani. Ennek veszélye, hogy valamit szépnek álmodsz, ami nem jó a számodra.

 

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

A külsőségekre, felületes sikerekre irányuló lényed dacára erős, gyakran félreismert belső életed van. Az Oroszlán ösztönösen, megérzésre cselekszik, ami nem tévesztendő össze a mágiával. Tehát nem látnok vagy, hanem ösztönösen sikeres.

 

Ha a Szűz jegyében születtél:

Messze előre tekintesz, ezáltal a jövőbe látsz. Ezt azonban nem mágikus erők irányítják, hanem éles elméjű, józan analízis. A sejtéseknek, vízióknak a megmagyarázhatatlantól való félelméből nem engedsz.

 

Ha a Mérleg jegyében születtél:

A kellemetlen sejtéseket, tudatalattidból jövő figyelmeztetéseket elnyomod. Csak a szépet, kellemeset engeded feljönni – ami jó érzést ad neked. Viszont természetes érzéked van a helyes taktika iránt. Tudod, miből származik előnyöd, de nem sejtesz semmit.

 

Ha a Skorpió jegyében születtél:

Rendkívüli szellemi erőkkel rendelkezel. Rákényszerítheted másokra kívánságaidat és céljaidat anélkül, hogy kimondanád azokat. Ez mágia, de látnokság? A szellemi erőkkel való kapcsolat út a tisztánlátáshoz, a Skorpió és a Nyilas jegyek szülöttei között vannak a legnagyobb látnokok, médiumok.

 

Ha a Nyilas jegyében születtél:

Felfelé törekszel, magasabb képzettség felé, a világ felé nyitott gondolkodás felé, ennek köszönhetően egy  Nyilas képes arra, hogy a lehető legtisztábban lásson, de közben fanatikusan törekszel arra, hogy az igazság mindig érvényesüljön. Túlságosan is a valósággal, ennek a világnak az igazságtalanságaival vagy elfoglalva ami miatt sokszor túl nyersen tálalod a tényeket. Az emberek mint a mátrix című filmben is elhangzik: annyira hozzászoktak a szellemi alváshoz, hogy legtöbbjüknek még sokkoló az a mértékű tisztánlátás amivel csak egy nyilas tud rendelkezni.

 

Ha a Bak jegyében születtél:

Nem vagy látnok. Az egészséges józan észt, a gyakorlati megfontolásokat követed. A Mágia, a megérzések és érzékek fölötti észlelések játszadozások a számodra, amit nem engedsz meg magadnak.

 

Ha a Vízöntő jegyében születtél:

Zseniális szellem vagy, aki a jövőbe tekint, vízióid vannak, megérzéseid, amelyek azonban nem az intuícióból erednek, nem a tudatalattival való mágikus kapcsolatból – hanem egy briliáns fejből.

 

Ha a Halak jegyében születtél:

Mindent megérzel, amit a másik gondol, ami a másikat foglalkoztatja, hogy mi az igazi problémája – és mindezt még azelőtt, hogy az illető ennek tudatára ébredne. Rendkívüli mágikus erőd van, ha engeded érvényesülni, és követed azt.

You may also like...