Mit üzen 2016-ra a Kártya születésnapod szerint?

Ha bármely hónap 1., 10., 19., 28. napján születtél;Akkor ez az év az újrakezdések, új lehetőségek, és a nagy Változások Éve lesz számodra. Az események váratlanul, kívülről érkeznek Hozzád. Lehet, hogy már az év első napjaiban is megleptek valamivel a barátok, rokonok, amivel úgy érzed, hogy mindenképpen foglalkoznod kell, és talán a megoldása is a Te kezedben van. Használd ki ezt az évet arra, hogy merj változtatni mindenen, amit szeretnél, hogy megváltozzon Benned, és körülötted.

Ha bármely hónap 2., 11., 20., 29. napján születtél; Akkor ez az év a helyes Önkifejezés, és kommunikáció gyakorlásáról szól. Néha szinte minden egy szón, egy hangsúlyon áll, vagy bukik. Az Önkifejezés művészetét gyakorolhatod a kommunikáció mellett kreatív alkotásokkal is. A lényeg, hogy mutasd meg igazi önmagad, belső lényegedet, érzéseidet nyíltan, a számodra fontos embereknek, mert csak a megismerés által nyílik lehetőségük, hogy elfogadjanak, és őszintén szeressenek annak, aki valójában vagy..

Ha bármely hónap 3., 12., 21., 30. napján születtél; Akkor ez az év az Értékrendszered újraértékeléséről szól. Sok olyan személy, dolog tűnhet el az életedből, aki, ami eddig nagyon fontos volt számodra. Azonban ez magában hordozza a lehetőségét annak, hogy új, még értékesebb, jobban hozzád illő, és veled harmonizáló emberek, események nyerjenek helyet az életedben, és a szívedben.

Ha bármely hónap 4., 13., 22., 31. napján születtél; Akkor ez az éved, a Biztonság megteremtéséről szól. Ez épp úgy a belső biztonságot, lelki békét is jelentheti, mint akár egy új, saját otthon megteremtését, vagy anyagi biztonságod megalapozását. Meglehet, hogy a stabil alapok építése előtt le fel kell bontani a már elavult, eddigi alapokat, nézőpontokat. Ettől ne rettenj meg, mert igazán stabil alapra érdemes csak hosszútávon építkezni. Ami össze tud omlani, az nem stabil, és ezáltal nem is alkalmas erre.

Ha bármely hónap 5., 14., 23. napján születtél; Akkor ez az év a Bátorságról, önálló felelősségvállalásról szól számodra. Meg kell tanulnod bízni első sorban Önmagadban. Ha elég önbizalmad van, és kellőképpen értékeled saját Magadat, akkor mások sem fognak többé tiszteletlenül bánni Veled. Ehhez azonban előbb igazi, belső erőt, magabiztosságot kell teremtened Magadban, és kisugározni a világba.

Ha bármely hónap 6., 15., 24. napján születtél; Akkor ez az év a Döntéshelyzetekről fog szólni a számodra. Idén nagyon sok választási lehetőséggel fogsz szembe kerülni. Ezeket a döntéseket pedig a szívedre hallgatva fogod tudni helyesen meghozni. Most igazán a belső sugallatra hallgass, és merd követni a szíved szavát !

Ha bármely hónap 7., 16., 25. napján születtél; Akkor ez az év az Önállóság megélését fogja hozni a számodra. Ideje, hogy egyedül, mindenki más segítsége nélkül felelősséget vállalj Magadért, az életedért, még hozzá minden vonatkozásban. Állj a sarkadra, és meglátod, hogy képes vagy rá. Egyedül, anélkül, hogy bárki lekötelezettje lennél. Élj a szabadságoddal, lehetőségeiddel, önálló erőddel !

Ha bármely hónap 8., 17., 26. napján születtél; Akkor ez az év a Visszatérő lehetőségek éve lesz számodra. Újból esélyt kapsz arra, hogy élj, másképp él az életedben megjelenő lehetőségekkel. Nyugodtan gondoskodhatsz Magadról, saját boldogságodról is közben, egyáltalán nem feltétlenül kell más javára lemondani a lehetőségben rejlő értékről. Önfeláldozás helyett inkább most viseld egy kicsit a magad gondját, és ápold saját lelked, kényeztesd tested pihenéssel, feltöltődéssel. Kell az energia Neked is.

Ha bármely hónap 9., 18., 27. napján születtél; Akkor ez az év az Igazság kereséséről, felismeréséről, és elfogadásáról szól a számodra. Megtanulsz megbékélni az igazsággal, bármilyen nehéz is esetlegesen. Inkább, mint, hogy illúziókba kapaszkodj, és időről-időre csalódj emiatt. A biztosat, és valódit, igazat választod most már, a bizonytalan látszat örömforrások helyett. Ezáltal sokkal kevésbé lesz képes becsapni Téged bárki, hiszen Magadat sem csapod be többé.

 

http://kartyavetoblog.blogspot.hu/

You may also like...