A Spiri Lufi leeresztett

Szinte kézzelfogható az, hogy a nagy Maja naptáras-világvége után elképesztő mennyiségben csökkent a „kereslet” a spirituális dolgok iránt. Ezt egyéni szinten – saját magam részéről – és az ismeretségeimen keresztül is csodálatosan lehet látni. De miért – kérdeztem magamtól. Hova vezet ez? Miért történik mindez?

lufi1Őszinte leszek, kellett hozzá másfél év, hogy leessen a tantusz, és egy mély megértésben csúcsosodjon ki, holott az egész itt volt a szemem előtt. Ahogy a Csillagleső 2015 írása közben – hosszú kihagyás után – újra elmélyedtem a csillagos ég rejtelmeiben, világosodott meg az egész.

Hát a Szaturnusz a skorpió jegyben jár – csaptam a homlokomra: amit tudtam, tudtam, de nem értettem. Mit is jelent mindez?

A Szaturnusz szimbolizálja azt, hogy mikor minek jön el az ideje. Azaz ahol éppen áll, azon a területen kell száz százalékosan teljesítenünk, ahol csakis a Valódi maradhat fent. Minden, ami nem időtálló, ami rózsaszín felhőkön csücsülő vágyálom, egóból fakadó elképzelés és minta, működésképtelen fantazmagória: ennek porrá kell omlania. Tehát, ahol a Szaturnusz elhelyezkedik, ott nem lehet légvárakat építeni, ott a kőkemény valóság és csakis a működő, kipróbált dolgok maradhatnak! Egy hatalmas nyomást képzelj el, ami addig és addig présel téged, míg gyémánttá nem válsz az adott területen: kikezdhetetlen, örökké fennálló drágakővé.

A 2012-es év vége óta jár a Szaturnusz a skorpió jegyben, amihez pedig – 8-as házas analógia – tartoznak a titkok. Az ezotéria, többek között. És minden maszlag, amit ezoterikusan, spirituálisan felhalmoztunk az elmúlt 28 évben, annak most jött el a próbája, a tapasztalatoknak a kipróbálása:vajon tényleg működik?

lufi2És hát, nagyon sok minden nem működött, nem működik. Mindenféle angyalos, ufóleszállós és dimenzióváltós történetek dőltek romba, és ez még csak a viccesebbik fele. A bőség és pénzteremtéses mizériák kezdtek el elképesztően nem működni – előtte se nagyon működtek, de most már kézzelfoghatóan érezhetővé vált a működésképtelenségük.

A sok – elnézést – spiri bullshit vált használhatatlan tartalommá: az engedd meg magadnak, fogadd be és éld át vált teljesen idegenné. Hiába mondogatta ezt az ember gyermeke magának, amíg üres és jól hangzó frázis volt – márpedig szerintem az emberek 95% -nál ezek a spirituális frázisok csak jól hangzó mantrák voltak – addig nem működött. És ezt nem lehetett tovább bírni. A meditációk, a mantrák elvesztették erejüket: mert vagy 100%-osan valódian csináltad, vagy nem.

Ha – és most érdemes figyelni – az ezotéria számodra csak egy „hogyan ússzuk meg az életet kicsit boldogabban és kicsit több pénzzel”, akkor biztosan tapasztaltad magadon a csalódottságot és a működésképtelenséget.

De mindezzel semmi baj sincsen, sőt, ez tényleg a legnagyobb áldás – és most ezt próbáld meg nem spiri-bullshit módban érteni. Mert ezen időszak alatt (2014 év végéig) amit lebontasz így magadról, az hatalmas segítségedre lesz, hogy csak a gyémánt-keménységű sziklaszilárd ezotéria marad meg benned. Ami valódian, tényleg működik számodra. Nem fogsz tudni tovább hazudni magadnak. Ha csak ezért kutattad – látszólag – önmagadat, hogy kevesebb problémád legyen az életben, akkor ugyanoda jutsz el, ahonnan elindultál: újabb káosz és zűrzavar, de már egy nagy adag csalódással nyakonöntve. Nagyon jó vízválasztó ez a spirituális beállítottságú ember számára: tényleg célod az ego börtönéből kiszabadulni, vagy csak egy picivel jobb életet szeretnél magadnak?

Ha utóbbi: teljesen mindegy, hogy a mantrákat meg családállítást használtad hozzá, ugyanúgy boldogtalan maradsz továbbra is. Na, de ha hajlandó vagy mindent – ismétlem tényleg mindent – feladni önmagadból, akkor megtalálhatod azt, amit keresel. Mondjuk ki: felébredést.

Persze már ez a szó azonnal kiüti a spiri-bullshit mérőnket, hiszen a megvilágosodás és felébredés lettek a legelcsépeltebb szavak, hogy most már tényleg csak az megy a közelébe, akit hajlandó Önmagát vállalni 100%, és nem csak spirinek meg csillogó aurásnak akar tűnni a baráti társaságban.

lufi3És most nagyon őszinte leszek: 2012 év vége után másfél évig elképesztő mélységet jártam meg, mert a bennem kialakuló hatalmas spiri-bullshit tengernek idő kellett, hogy kieresztődjön és kikopjon belőlem – többek között ezért nem is készült Csillagleső 2014. Akik láttak előadásokon, érezhették, hogy kikopott belőlem valami: az a csillogás a szememből, az a lelkesedés. Persze, nagyon nehezen bírtam lelkesedni, amikor tudtam, hogy amikben hittem, azok nem úgy működtek. De hálás vagyok a tapasztalásnak, hogy a Szaturnusz ezt bennem úgy tükrözte, hogy kigyomlálhattam a sok elcsépelt és működésképtelen módszert. Csak a valódi maradhat a spiritualitásban.

A Szaturnusz az év végén, Karácsony napján hagyja el a skorpiót, és lép be a nyilas jegybe – ami egy külön történet lesz, erről majd később olvashattok a csillagmag.hu oldalon. Addig is most már próbálj meg tudatosan tekinteni mindarra, ami benned van: milyen is a VALÓDI spiritualitásod? Miről is szól ez? Milyen kapcsolatban vagy ezzel? Ha ürességet érzel, rendben van. Mert minden, amit gondoltál, éreztél és hittél róla, most leomlik – hogy egy valódi spiritualitássá szülessen meg benned.

Amit nem lehet olcsó jósokkal, asztrológiai handabandával, oldásokkal és mindenféle angyali üzenetekkel eltéríteni, nem lehet illúziókba ringatni mindenféle „majd egyszer jó lesz neked” szövegekkel. Itt és most ami van, az van. S ahogyan majd a Szaturnusz elhagyja a skorpió jegyet, kezdheted újra építeni magadban a spiritualitásodat, aminek már 100%-os alapja lesz, és nem akarod, hogy megvezessenek, hogy rózsaszín felhőkön repkedj – legalább is reméljük, a sok biznisz-spiri nagy kárára.

Érdemes most hát félretenni ezeket a témákat magadban, várni és tapasztalni e téren. Figyelni és csakis magadnak hinni – senki másnak, még ennek az írásnak sem.

 

Forrás : Csillagmag

You may also like...