Szabad akarat és a befolyásolt elme realitása

A Szabad akarat értelmét és működését elmagyarázni pofon egyszerű, mindemellett őrületesen nehéz (megértésének saját szabályozója pont a saját agyunk).

Legjobb példával élve olyan mint egy  számítógépes játékban kódokat használni “csalás” miatt vagy mondjuk egy személyre szabott (és nem csak általunk) előre megírt forgatókönyvét átélni jelen/jövő időben.Írta: Jónás GáborPróbáljuk meg 1 lépéssel távolabbról nézni az eseményeket, gondoljuk át az érzékelt élmény apró darabjait. Mivel a legtöbb esetben azt érezzük, hogy saját magunk cselekszünk a mindennapokban, ezért hajlamosak vagyunk megfeledkezni a tényleges irányíthatóság gondolatáról. Persze ezt tesszük mivel inger/reakció módon írjuk tovább nem túl távoli jövőnket, de néha,sőt sokszor a dolgok lényege mellett meg határozottan elmegyünk.

 

Ha szentelünk egy picit időt, hogy megpróbáljunk visszavenni agyban a normális ritmusunkból, egyből megváltozik az érzékelésünk, a körülöttünk érzékelt világ realitása. Persze marad minden ugyanúgy, de a röpke változás lehetőséget ad a realitás átlátására és “programozására”. Igen, ha belegondolunk minden apró tettünkkel alakítunk a jövő történésein, Pillangó Effektus-szerűen.

butterfly_effect_desktop_1920x1080_hd-wallpaper-768528

Ha rossz energiákat közvetítünk valaki felé (tehát ténylegesen változtatunk a körülöttünk érzékelt világ “forgatókönyvén”), negatív hatást eredményezünk, ami dominószerűen hozza a nem várt (vagy várt, de kinek mi a jó) eseményeket (Karma) Ugyanez természetesen a pozitív cselekedeteknél is ugyanígy sül el, ami nem mellesleg nagyobb távlatokat ad az eredményes élet programozásához.

Gondoljunk csak el egy hétköznapi szituációt, egy egyszerű példát arra, hogy előttünk volt egy választás, felfogtuk röviden, kimondtuk vagy megtettük azt a lépést és a várt eredménysorozat megjött. Egy kedves szó, egy gesztus felépít egy eseményláncolatot ami tartalmat ad illetve növeli rezgéseinket, energiát közvetítve folyamatosan.Néha aprókat néha sokáig tartó élményeket (öröm, elégedettség, szerelem).

Fogadjuk el egyszerűen a játék szabályait.Mi írjuk a játékot, mi mindannyian. Amit közösen elképzelünk a jelenben, a távoli jövőben az fog történni. Olyan ez mint 7 milliárd ember elméjéből képzett program (persze ez így nem teljesen igaz, mivel a végtelen univerzum MINDEN elméje teremti meg az adott szinten érzékelt valóságokat) Ez a Kollektív Elme. De hogyan is tudják ezt manipulálni?

A BEFOLYÁSOLT ELME REALITÁSA

Azt képzeljük el, hogy a testünkön áthaladó folyamatos jelek, vibrációk a környezetünkből, hogyan tudják befolyásolni mindenkori érzékelésünket, a különböző adótornyokból, tévéből, wifi-hálózatokból, telefonos hullámokból. Most már tökéletesen finoman megtervezett mérőműszereket alkottak meg arra, hogy képekkel tudják megjeleníteni a körülöttünk lévő információ (!) mennyiséget (ha látnánk vagy tudnánk érzékelni azokat a sugárzásokat, rezgéseket a körülöttünk
lévő éterből, nagyon nagyon színes világot látnánk).

Kattints a képre a teljes mérethez!
De úgy vagyunk tervezve (…), hogy mi a számunkra lényeges frekvenciákhoz alkalmazkodjunk (ezért nem tud az elménk jelen esetben más frekvencia tartományokon lévő dolgokat érzékelni) Az 1 lépés távolság lehetősége viszont segít kicsit ‘csalni” a befolyásolt világunkon. Persze így is ki vagyunk téve a folyamatos “hekkeléseknek”, de elménkkel bizonyos szinten képesek vagyunk függetleníteni magunkat (gyakorlás kérdése), vagyis kilépni a “mátrixból”.

A BEFOLYÁSOLÁS ESZKÖZEI

Sajnos úgy látom, hogy jelen korunkban a befolyásolás mértéke direkt módon, tervszerűen, agresszív módon felgyorsult. Előre eltervezett, korszakalkotó eszközökkel alakítanak ki számunkra egy olyan realitást ami valószínűleg hamis illetve erősen megtévesztő. Na mire is gondolok elsősorban?

Igen, a közkedvelt kék/fehér színekben pompázó közösségi oldalunkra.  A híres ex NASA űrhajós, Buzz Aldrin (aki az Apollo 11-en az elsőkként léphetett a Hold felszínére) is kimondta nemrég a sajnos nagyon is elszomorító igazságot: “Mars kolóniákat ígértetek, ehelyett megkaptam a Facebookot”.

dv1492004

Jelenlegi (és ugye nem csak a jelenlegi) rendszerünk irányítóinak nincs érdekében a társadalom szemének kinyitása, ilyen és ehhez hasonló módszerekkel alakítanak ki
olyan berögzött szokásokat ami csak és kizárólag az EGO-val való foglalkozásban merül ki. Ugye értjük miről van szó?

A felhasználók jelentős (ha nem a 90%-a) fel sem fogja a kialakult felhasználói rendszert, automatikusan felvett új szokásait, amikkel sajnos félelmetesen át lett
alakítva hétköznapi cselekedeteink, gondolataink üteme. Egyszerű példákra gondoljunk.

Elkészítünk egy jó ebédet – meg kell osztani egy képet róla. Veszünk egy új cipőt – meg kell osztani egy képet róla. Rosszul érezzük magunkat, magányosak, netán ingerültek vagyunk – meg kell osztani állapotunkat.

Minden normális cselekedetünket és gondolatunkat, ha van rá lehetőségünk, egyből megosztunk a közösség számára, digitálisan rögzítjük egy képzett virtuális rendszer számára (és nem csak számukra ugye…). Na és most jön a millió dolláros kérdés : Vajon mit várunk akaratlanul is ezekért cserébe ?

the-butterfly-effect1

REAKCIÓT, ami kizárólag egy dolgot táplál és éltet: Az EGÓT! Mondhatjuk erre most így hírtelen, hogy hülyeség, én nem azért teszek fel egy képet, hogy más mit szól hozzá, nem azért kedvelek egy cikket nyilvánosan mert mélyen szeretném láttatni, hogy ÉN ILYEN VAGYOK, ÉN EZT TESZEM, szeretnék valamilyen úton reakciókat ébreszteni más emberekben (profilunkat alternatívan hívhatjuk egy digitálisan kialakított AVATAR-nak is…).

Vajon hány ember érzi most, ebben a pillanatban boldognak magát (vagy nagyon nagyon is kellemetlenül) a világon, egy megosztott állapot reakcióira? Vajon hány ember EGO-ja zuhant a mélységekbe mert senki sem vette figyelembe feltöltött képét, alakítva át ÖNÉRTÉKELÉSÉT (kialakítva direkt módon, mint a rendszer egyik “szabálya”).

Ugye sejtjük, hogy ez még nem minden, mennyire komplex a rendszer amit felépítettek nekünk? A közkereskedelmi tévé adásokban is sajnos felbukkant egy új trend, egy új vonal aminek jelentőségét egyelőre még kevesen fogják fel (mivel az üteme általánosan természetes egy ember számára a hétköznapi hírek, beprogramozott ingerek mellett). Ha egy picit is nyitott szemmel járunk a világban, egészen biztosan felfigyelhettünk erre a “váltásra” Sejtjük mi lehet ez?

WOMANCIRCLE-7010

Ha megnézzük most egy általános közkereskedelmi tévécsatorna programját és összehasonlítjuk mondjuk egy 10-15 évvel ezelőtti műsor listájával, érteni fogjuk miben is történt változás (persze itt most nem a képminőségre illetve a digitális jeladásra való átállásra gondolok).

Az agresszió, a konfliktus általánosan és DIREKT módon bele lett építve hétköznapjainkba. Hemzseg a lista a képi illetve tartalmi világban is sokkoló krimi illetve thriller sorozatoktól. Ugye tudjuk melyik műsorokról van szó. Ahol általánosan elfogadott egy sorozatgyilkos történetei, ahol a brutális gyilkosságokat olyan alap szinten mutatják be mintha egy délutáni főzőműsort néznénk (nem mellesleg nagyjából már egy időben is van). Az ártalmatlanabb reality műsorokban is erősen megfigyelhető már a direkt agresszió, konfliktus keltés mint általános viselkedési forma jelen korunkban.

Ez mind nem más, mint elme PROGRAMOZÁS (ez így keményen hangzik,de a szó szoros értelmében hívhatjuk így) , a társadalmi értékek és mentalitás destabilizálása. Ugye nem új nekünk az, hogy ha valamit sokáig sulykolnak, sokáig mondanak, az előbb-utóbb elfogadott tény lesz számunkra (kezdve gyerek korunktól az iskolán át az ideálisnak kimondott felnőtt élet birkaszelleméig).

Ha nem figyelünk és hozzászokunk ezekhez a burkolt üzenetekhez, sajnos akaratlanul is bele fogjuk építeni ezeket a dolgokat az értékrendünkbe. Ne feledjük. Mindez DIREKT van így. Nem azért látunk ilyen dolgokat mert a társadalom ezt kívánja! Egy destabilizált társadalmat nagyon egyszerű kontrollálni. Csak a módszereket kell
ismerni (és ismerik és alkalmazzák is, ezt elhihetik).

 

Mivel a világon minden rezgés és információ ezért a fent leír példákat úgy is felfoghatjuk mint energetikai manipulációk. A konteókban jártas személyek már tudják, hogy az illuminati által irányított média világában semmi sem véletlen. Rendelkeznek azzal a technikával, azzal a tudással, amivel az emberek elméjét kiválóan tudják befolyásolni. Ha értjük, hogy minden hang, kép rezgés, energia, nem nehéz elképzelni a lehetőségét egy direkt irányított “hekkelésnek”, kontroll lehetőségének.

shutterstock_93912859

MINDEHOL OTT LESZÜNK

Felgyorsult világunkban a technológia lassan már elengedhetetlen, a precíz, gyors munkához gyors kommunikáció szükséges, ehhez már nem csak személyi számítógépeket, illetve notebookokat használunk hanem okos telefonokat illetve táblagépeket is (ami egyre elterjedtebb lesz a jövőben mobilitása illetve a minden társadalmi rétegre kialakított ára miatt is)

Épp most volt San Franciscoban a 2014-es Google által szervezett I/O expo, ahol a legújabb technikai eszközöket illetve jövőbeli terveiket mutatták be a fejlesztők. Tervük szerint a közeljövőben a célcsoport a maradék 5 milliárd ember, akiknek még nincs otthon okostelefonjuk vagy táblagépük. A fejlesztők néhány ütős számmal vágtak bele a showba:

•1 milliárd aktív felhasználó van az Androidon

•egy negyedévben több mint 300 millió okostelefont adnak el világszerte

•az androidosok naponta 93 millió szelfit készítenek

•naponta 100 milliárd alkalommal néznek rá a telefonjukra

•a tabletek 62 százalékán Android fut, és idén 236 százalékkal nőtt a tabletre telepített appok száma.

Sundar Pichai elmondta, legfontosabb céljuk a következő ötmilliárd embernek hozzáférést  biztosítani. Ebben fontos szerepe lesz az Android One nevű referenciaplatformnak, amely minőségi és olcsó alkatrészekből áll.

Dual SIM, 4,5 colos kijelző , FM rádió és 100 dollár alatti ár jellemzi a készülékeket, ez lesz a belépő szint az okostelefonok világába.

Paranoiától függetlenül, világosan megfigyelhetjük, hogy nyilván “az üzlet miatt”MINDEN EMBERzsebébe, házába szeretnének egy interaktív, “okos” technológiai eszközt elhelyezni. Ha már van ilyen eszközünk, nagyon jól tudjuk, hogy a lekövethetősége maximálisan pontos (mivel sokszor MI MAGUNK engedélyezzük).

Helymeghatározás funkció (ami bizonyos eszközökön egy szimpla kép készítésénél pontosan megjegyzi a kép helyét,idejét).Ha netán nem így használjuk, vagyunk olyan birkák, hogy a fent említett “kialakult” szokásaink miatt mi magunk adjuk meg mindig, pontosan hol és kikkel vagyunk, mit csinálunk éppen.

Az android rendszerű technikai eszközökön egy szimpla alkalmazás letöltéséhez olyan adatokat KÖTELEZŐ megadni hozzáférési engedélyezéssel, mint az eszközön való file-ok tartalma, helyzetünk, hívás listánk, üzeneteink, kamera képe, mikrofon, előzményeink stb stb, Mindezt csak azért, hogy a vásárlóknak elemezzék és megkönnyítsék a jövőbeli vásárlási szokásait!!! Ugyan már. MENNYIRE NAIVNAK kell lennünk ahhoz, hogy ezt elhiggyük (és el is hisszük simán)….

Egyszerű a terv, egyszerűbb a bevezetése mint gondoltuk volna. Okosan ki van találva a rendszer, nem erőltetik, mi magunk akarjuk, mi magunk megyünk bele önszántunkból.

Le akarunk tölteni egy szimpla játék programot, megadunk minden infót magunkról, úgy se élnek vissza vele. Ugyan már, miért is tennék? Amúgy is, mit tudnának vele kezdeni? Nem vagy te paranoiás?….

Ne feledjük. Ez már MOST így van, később csak gyorsul, sejthetjük (vagy tudjuk), hogy mi a cél, hová vezet ez az egész. Ez talán konteó, talán nem, a tények szimplán ezt mutatják. Figyeljünk és találjuk meg az élet VALÓDI értékeit.

 

Jónás Gábor / Közzétette: Rejtélyek szigete

You may also like...