Tisztázzuk a Tisztánlátást

Ki a tisztánlátó?
Valamennyi spirituális képesség az emberiség eredendő sajátja, mint például a tisztánlátás képessége is, ami minden egyes emberben megvan, ezzel születünk.
Gondoljunk a csecsemőkre, kis gyermekekre akik mellénk vagy fölénk pillantanak, mert még természetes módon látják az aurát. De amit sajnos gyermekkorban, az első néhány évben legtöbben el is veszítünk, ami leginkább a mai életvitel, környezeti körülmények kényszerítő hatásainak köszönhető, nevezhetjük “civilizációs betegségnek”

event_147505082

A tisztánlátás kifejezés eredete a XVII. századi francia clair (tiszta) és voyance (látomás) szóösszetételben keresendő. Eredetileg „clairvoyant”, más néven tisztánlátó az a személy, akinek megbízható belső sugallatai és igazolható látomásai vannak valami olyan dologról, amiről a hagyományos érzékszervi tapasztalás útján nem lehetne tudomása. A tisztánlátás képességéről azt gondolták, ez amolyan isteni kegy.  Mint ilyen, sokáig úgy vélték csak nagyon kevesek bírnak ezzel a képességgel egyfajta isteni kegynek tekintették, amely a lelkileg megtisztult próféták és szentek kiváltsága.
EnlightenmentThirdEyeandEyelashes_-_Copy
Mára tudományosan elismert amerikai kutatások bizonyítják, hogy a tisztánlátás képessége a legtöbb emberben ott lakozik, hogy kinél milyen mértékben ez az ami különbözhet.
Ma a köznyelvben tisztánlátónak azt az embert nevezzük, aki ezt a belső érzékelő-képességét az átlagosnál jobban kiművelte, vagy született tehetsége révén az átlagosnál érzékenyebb belső észlelőerővel bír. A tisztánlátó nem szükségszerűen érzékel képekben,– bár ez is előfordulhat – sokkal inkább “észlel” “érez”, “sejt” , “tud”. Belső érzéseit természetesen lefordíthatja képekké, és képzelőereje segítségével ki is vetítheti  amit szemével lát. Így a szemek által közvetített kép, a látvány kiegészülhet olyan képekkel, amelyek a belső megérzések gondolati kivetülései.
Ha a hagyományos érzékszervi tapasztalás korlátait lehetséges átlépni, ha a téridő egysíkú fogságából lehetséges a szabadulás, akkor természetes, hogy egy tisztánlátó érzékelheti a jövőt. Pontosabban a jelen pillanatban gyökerező legvalószínűbb jövők egyikét. Mert jövője sokféle van mindenkinek.
mystical-woman-with-swirl-over-third-eye
Tanulható -e a Tisztánlátás?
A múlt század elején J.B. Rhine és Rudolf Tischner úttörő kutatásainak köszönhetően, megszületik az érzékszerveken túli érzékelés, az ESP fogalma, amely tudományosan igazolta, hogy a tisztánlátás képessége a legtöbb emberben ott szunnyad mélyen legbelül. Mit is jelent ez?
A VALÓDI Tisztánlátást nem véletlenül tartották régebben és tartják még szerencsére sokan a mai napig: “Isteni kegy”-nek. Vannak akikben ez a képesség nagyon mélyen szunnyad és vannak olyanok akiknél ez a képesség már ébredezik.
Fontos még tudni azt is, hogy a Tisztánlátás állapotának elérése, a beleérző-képesség, az intuíció igenis fejleszthető, sőt a mostani világban talán ismét feladatunk is, de legyünk tisztában azzal, hogy minden nagy dolog eléréséhez kemény gyakorlással lehet csak számottevő eredményt elérni.
Mi a Tisztánlátás?
Olyan képesség, ami lehetővé teszi az Igazság meglátását, és annak a Hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével elsőkézből való információt szerezhetünk valamiről–valójában bármiről; emberekről, önmagunkról , sorosokról, múltról, jövőről….
Nincs idő, vagy tér határhoz kötve ez a képesség, így valaki könnyedén megnézhet magának valamit, vagy valakit a múltban, a jövőben, vagy éppen a planéta másik oldalán…
Akár az ujjlenyomataink, a Tisztánlátásunk is páratlanul egyedi, személyes. A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat és embertársainkat. Magunk és mások tudatalattijának a legmélyére tekinthetünk be.
A tisztánlátás az a képesség, amelynek segítségével érzékeken túli, képek és képzetek formájában megjelenő vizuális információkat kapunk és fejtünk meg. Nincs köze a szemhez, de annál inkább a szem mögött megbújó világegyetemhez.
Ez a képesség legjobban a fej középpontjából működik, ahol a Toboz mirigy, a hatodik csakra, vagy a legendás “Harmadik Szem” lakik. Használatához nincs szükség ezotérikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, nem kell hívőnek, vagy jóságosnak, vagy tökéletesnek lennünk hozzá.
A Tisztánlátás azonosítható egy bizonyos energia-rezgésszámmal, méghozzá egy elég magas frekvenciával.
Tisztánlátás, csodás adomány azon képességnek köszönhetően, hogy könnyedén észreveszi a hazugság, és az igazság közti különbséget. Segítségével elsőkézből való információt szerezhetünk valamiről–valójában bármiről; emberekről, önmagunkról , sorosokról, múltról, jövőről….
Nincs idő, vagy tér határhoz kötve ez a képesség, így valaki könnyedén megnézhet magának valamit, vagy valakit a múltban, a jövőben, vagy éppen a planéta másik oldalán…

Forrás:  selinanut.hu

You may also like...