bootstrap template

Lélekpillanatok

Mobirise

Mobirise

Pár mondat a fotózásról…

Egy rövid beszélgetéssel kezdünk, ami elsősorban Rólad szól. Itt kiöntheted a szíved azokról a dolgokról, amikről úgy érzed, hogy akadályoznak abban, hogy több időt tudj magadra szentelni. Elmondhatod, hogy miért nem vagy jóban magaddal, mely részeiddel nem vagy kibékülve. És persze kitérünk azokra is, amiket szeretsz magadon, magadban. Lehet, hogy ez a rész rövidebb lesz, hisz az ember hamarabb észreveszi a hibáit, mint az értékeit.
De ez nem is probléma. Azon fogunk dolgozni, hogy az „értékeim” lista bővüljön.
Mindehhez segítségül hívunk varázslatos illóolajokat, melyek támogatnak abban, hogy könnyebben befelé tudj figyelni a saját szíved és érzéseid felé.
A beszélgetésünk végén kérünk egy kis égi útmutatást, amely segít majd jobban eligazodni az életben, átlendülni a vélt korlátokból fakadó akadályokon, és ráhangolódni a végtelen lehetőségekre.
Majd mindezeket fókuszba helyezve kezdünk bele a közel 1,5 órás fotózásba. Akár kültéri, akár műtermi fotózást választasz, arra fogunk törekedni, hogy minden mást kizárjunk erre az időre, és csak az adott pillanatok átélése, megélése, a magaddal való együttlét valósuljon meg. Mert ebben az időintervallumban ez a legfontosabb. Te!