how to make your own site

Lélekpillanatok

Mobirise

Mobirise

Sok szeretettel üdvözöllek a weboldalamon.

2013 óta foglalkozom fotózással. Hobbiként kezdődött, de úgy beleszerettem a kreatív alkotási folyamatba, hogy azóta már az életem szerves részét képezi. Számomra ez nem munka, annál sokkal több.
Egy lehetőség és eszköz arra, hogy megmutassam a világot úgy, ahogy Én látom.
Fontos számomra a körülöttem levő világ felfedezése és megismerése. Az emberi életek és az azok mögött megbújó érzelmek megfigyelése.
A másik fontos dolog az életemben az önismeret. Ennek köszönhetően nem csak magamat ismertem meg jobban, hanem másokban is könnyebben észreveszem a belső értékeket, szépséget.
Utam során számos trauma ért Nőként, amelyek következtében sajnos én is elvesztettem a hitemet és a bizalmamat saját magamban. Életem nagy részét meghatározta a „nem vagyok elég jó” és a „nem kellek” érzései. Az a legrosszabb, hogy ezek a negatív érzések leginkább a tudatalatti szintjén rombolták az önbecsülésemet.
Az önismereti utamnak, és az úton mellettem álló segítőimnek is köszönhetően, most már eljutottam odáig, hogy nem érdekelnek mások lehúzó véleményei, nem akarok többet megfelelni senki elvárásainak, megengedem magamnak, hogy hibázzak, hogy kócos legyen a hajam, hogy kényelmes ruhákban járjak, hogy smink nélkül is kimenjek az utcára… megengedek bármit, amitől jól érzem magam a bőrömben.
Mert rájöttem végre, hogy ez a legfontosabb. Szeretni Önmagam.

Klaudia